NTP-KKT-11-A 2011-2012 - Bíborvég

Tartalomhoz ugrás

NTP-KKT-11-A 2011-2012

Pályázataink
NTP-KKT-11-A 2011-2012

A Nemzeti Tehetség Program céljai között szerepel a tehetségsegítő hagyományok őrzése és gazdagítása. Már a 2011-es évben pályáztunk az NTP-KKT-11-A kiírásra a Talentum paletta programunkkal, ahol a nyertes pályázók közül a legmagasabb összeget nyertük: 1.060.000 Ft-ot.

Pályázati tevékenységünk háromágú volt:

Vállaltuk

  • egy 5 napos erdei iskolai tehetségfejlesztő program tervének leírását, melyet vízparton valósítottunk meg, Szántódon. (Pályázat írója: Szabó Ernőné)
  • az alsó tagozaton működő Elmetorna-oktatás munka újabb színtereként egy gazdagító, gyorsító szintén ötnapos nyári Játéktábor megvalósítását, (Pályázat írója: Tóth Anna)
  • és egy olyan a tehetség azonosítását, kibontakozását szolgáló 60 órás művészeti tehetségsegítő program – Mesterek – kidolgozását, valamint a tehetségsegítő program tárgyi feltételeinek megteremtését, amely a következő tanévben valósul meg. (Pályázat írója: Tóth Judit)

Ebben a tanévben „Somogy északi kapuját”, Szántódot választottuk erdei iskolánk színhelyéül.  Remek programokra adott lehetőséget a kompkikötő, a Balaton közelsége, a Balaton Felvidéki Nemzeti Park, időjárásmegfigyelést végeztünk. A különböző séták, kirándulások, gyalogtúrák sorát sok érdekes előadás is tarkította. Vetélkedők, versenyek mellett több játékos szabadidős tevékenységre is sor került.

Elmetorna                                                                         Erdei iskola

            
Vissza a tartalomhoz