Köszöntő - Bíborvég

Tartalomhoz ugrás

Köszöntő

Iskolánkról
Tisztelettel köszöntöm kedves látogatóinkat
a Bíborvég Általános Iskola honlapján.
„ A siker épp az útban van elrejtve, amin végig kell mennünk, és útközben fogjuk felfedezni azokat az értékeket, amikért megküzdve többek leszünk.”
(Marie Clarence)Célunk egy gyermekközpontú iskola kialakítása, amelyben a gyermek, a szülő és a pedagógus is jól érzi magát, egymást támogatva, segítve formáljuk a jövő generációját, fejlesztjük azokat a kompetenciákat, készségeket és képességeket, amelyek segítségével el tudnak igazodni ebben a gyorsan változó világban.
Innovatív gondolkodás jellemzi pedagógusainkat, nyitottak vagyunk a megújulásra, emellett a hagyományok megőrzését is kiemelkedően fontosnak tartjuk.
Tanulóinkat igyekszünk felkészíteni az élethosszig tartó tanulásra.
Iskolánkban a tanórai foglalkozások mellett széles körű szakköri és tehetséggondozó lehetőségeket kínálunk, amelyek keretében tanulóink rejtett tehetségei is kibontakozhatnak.
A világhálónak köszönhetően betekintést kaphatnak iskolánk mindennapi életébe. Megismerhetik intézményünk céljait, programjait, sikereit. Ha még többet szeretnének látni színes, tartalmas iskolai életünkből, keressenek bennünket a Facebookon is.
Amennyiben személyesen is megtekintené intézményünket, szeretettel várjuk programjainkra, nyílt napjainkra.
Kozma Erzsébet
intézményvezető


Vissza a tartalomhoz