Köszöntő - Bíborvég

Tartalomhoz ugrás

Köszöntő

Iskolánkról
Tisztelettel köszöntök minden kedves látogatót a megújult honlapunkon!

„A jó iskola nem tesz csodát, semmi mást nem  tehet, mint hogy segít abban, hogy mindenki olyan legyen, amilyen lenni  tud. Senkit nem lehet tehetségesre nevelni, nem lehet a hiányzó  tehetséget egy injekcióval belénk ültetni.

Viszont a bennünk rejlő különböző tehetségeket igenis lehet  támogatni és kifejlődni segíteni. Tulajdonképpen az iskola legdöntőbb  feladatát abban látom (és azt hiszem, hogy talán ebben a legkevésbé eredményes), hogy segítsen megtalálni önmagunkat.”
(Rubik Ernő)


Örömmel vesszük bejelentkezését, érdeklődését.

Szeretnénk a világhálón megmutatni intézményünk tevékenységét,  céljainkat, mindennapi életünket. Bízom benne, hogy honlapunk  olvasgatása, böngészése után úgy fogja gondolni, hogy érdemes volt  idelátogatni, betekintést nyerni e kicsi, de annál lelkesebb, élni akaró  iskola mindennapjaiba.

Az iskola pedagógiai hitvallása a személyiségközpontúságra épül.  Tanulóink eltérő adottságaira, képességeire és tehetségére alapozva, a  differenciált pedagógia eszközeivel és az iskolai tevékenységrendszer  kínálatával oktatunk, nevelünk. Az iskolai programok szerves részét  képezik nevelési, oktatási feladatainknak, melynek része a természetes-,  és épített környezetünk, testi és mentális egészségünk megóvása,  valamint hagyományaink tudatos őrzése, ápolása.

Kiemelten kezeljük az iskola, a tanulás megszerettetését, a pozitív  motiválást. Számítunk a szülők véleményére, segítségére, a fenntartó  támogatására.
A közös munkához kívánok sok sikert, kitartást és örömöt!
Ha felkeltettük érdeklődését, arra bíztatom, hogy látogasson el hozzánk személyesen is!

Bergerné Ifju Erzsébet, igazgató
Vissza a tartalomhoz