Könyvtári pályázat 2012-13 - Bíborvég

Tartalomhoz ugrás

Könyvtári pályázat 2012-13

Pályázataink
KÖNYVTÁRI PÁLYÁZAT 2012-2013

Iskolai könyvtárunk együttműködő partner volt a Baranyai Pedagógiai Szakszolgálatok és Szakmai Szolgáltatások Központja pályázatában, „A könyvtár nyitva van!” elnevezésű projektben.

Ebben a pályázatban a Dél-dunántúli régióban található 17 könyvtár működött együtt másfél éven át. A közös munka célja a könyvtárak látogatottságának növelése, a szolgáltatások fejlesztése és az olvasás népszerűsítése a diákok körében.

A projekt meghirdette „A legtöbbet olvasó iskola” versenyt, amelynek célcsoportja a 2-6. osztályos tanulók köre. Különböző olvasmányokhoz kapcsolódó feladatokat kaptak a gyerekek, melyek megoldása különböző készségeket, főként kreativitást igényelt.
A pécsi zárórendezvényre azokat a tanulókat várták iskolánként, akik ebben a versenyben szép eredményeket értek el. A versenyhez készült munkájaikból rögtönzött kiállítást rendeztek, ahol a zsürizést maguk a gyerekek végezték.

Iskolánkból e rendezvényen Asoltanei Alexandra, Szabó Györgyi és Varga Erika 3. osztályos tanulók vettek részt Bergerné Ifju Erzsébet kíséretével.
Vissza a tartalomhoz