Tehetséghidak 2014-2015 - Bíborvég

Kisegítő lehetőségek
Tartalomhoz ugrás

Tehetséghidak 2014-2015

Pályázataink
TEHETSÉGHIDAK 2014-2015

Iskolánk Akkreditált Kiváló Tehetségpontként régóta nagy erőkkel keresi a pályázati lehetőségeket a tehetséggondozás területén. A Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége évről-évre számos jó lehetőséget kínál a tehetségfejlesztést szakszerűen végző iskoláknak, szervezeteknek. Nagy örömünkre az idei évben folytatódtak a Tehetséghidak elnevezésű pályázati felhívások, melyből több nekünk tetsző pályázaton is indultunk.

A Csoportos tehetségsegítő tevékenységek megvalósítása elnevezésű komplex pályázati kiírásban több lehetőség közül lehetett választani. A mi iskolánk a legtágabb, legtöbb támogatást tartalmazó „A” csomagra pályázott, amelyet a MATEHETSZ megvalósításra méltónak talált. A csomag 3 részből áll:

1. Versenyfelkészítő szakkör a stratégiai, logikai játékok (1. oszt.) – vezetője Tóth Anna

2. Gazdagító programpár az alsó tagozatos diákvállalkozóknak– vezetője Tóth Judit

3. Tanórán kívüli szülő-diák-pedagógus kapcsolatrendszert fejlesztő tevékenység, kirándulás, mely a feltöltődést biztosítja a tehetségműhelyek tanulóis számára – közreműködő pedagógusok: Kozma Erzsébet, Schilli Mónika

A tehetségsegítő tevékenységek januártól áprilisig tartanak. A sokszínű és érdekes programok sok tehetséges decsi fiatalnak nyújtanak komoly segítséget képességeik kibontakoztatásában. Büszkék vagyunk arra, hogy iskolánk megfelelt a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége által meghatározott feltételeknek, és elképzeléseinket méltónak tartották a támogatásukra.

Bergerné Ifju Erzsébet
pályázati programfelelős

Vissza a tartalomhoz