Köszöntő - Bíborvég

Kisegítő lehetőségek
Tartalomhoz ugrás

Köszöntő

Iskolánkról
Tisztelettel köszöntöm kedves látogatóinkat
a Bíborvég Általános Iskola honlapján.

 
„A siker épp az útban van elrejtve, amin végig kell mennünk, és útközben fogjuk felfedezni azokat az értékeket, amikért megküzdve többek leszünk.”
 
(Marie Clarence)


Célunk egy gyermekközpontú iskola kialakítása, amelyben a gyermek, a szülő és a pedagógus is jól érzi magát, egymást támogatva, segítve formáljuk a jövő generációját, fejlesztjük azokat a kompetenciákat, készségeket és képességeket, amelyek segítségével el tudnak igazodni ebben a gyorsan változó világban.

Innovatív gondolkodás jellemzi pedagógusainkat, nyitottak vagyunk a megújulásra, emellett a hagyományok megőrzését is kiemelkedően fontosnak tartjuk.
 
Tanulóinkat igyekszünk felkészíteni az élethosszig tartó tanulásra.
 
Iskolánkban a tanórai foglalkozások mellett széles körű szakköri és tehetséggondozó lehetőségeket kínálunk, amelyek keretében tanulóink rejtett tehetségei is kibontakozhatnak.
 
A világhálónak köszönhetően betekintést kaphatnak iskolánk mindennapi életébe. Megismerhetik intézményünk céljait, programjait, sikereit. Ha még többet szeretnének látni színes, tartalmas iskolai életünkből, keressenek bennünket a Facebookon is.
 
Amennyiben személyesen is megtekintené intézményünket, szeretettel várjuk programjainkra, nyílt napjainkra.
 
 
Kozma Erzsébet
 intézményvezető
Vissza a tartalomhoz