Köszöntő - Bíborvég

Kisegítő lehetőségek
Tartalomhoz ugrás

Köszöntő

Iskolánkról
Tisztelettel köszöntök minden kedves látogatót a megújult honlapunkon!

„A jó iskola nem tesz csodát, semmi mást nem tehet, mint hogy segít abban, hogy mindenki olyan legyen, amilyen lenni tud. Senkit nem lehet tehetségesre nevelni, nem lehet a hiányzó tehetséget egy injekcióval belénk ültetni.

Viszont a bennünk rejlő különböző tehetségeket igenis lehet támogatni és kifejlődni segíteni. Tulajdonképpen az iskola legdöntőbb feladatát abban látom (és azt hiszem, hogy talán ebben a legkevésbé eredményes), hogy segítsen megtalálni önmagunkat.” 
 (Rubik Ernő)


Örömmel vesszük bejelentkezését, érdeklődését.

Szeretnénk a világhálón megmutatni intézményünk tevékenységét, céljainkat, mindennapi életünket. Bízom benne, hogy honlapunk olvasgatása, böngészése után úgy fogja gondolni, hogy érdemes volt idelátogatni, betekintést nyerni e kicsi, de annál lelkesebb, élni akaró iskola mindennapjaiba.

Az iskola pedagógiai hitvallása a személyiségközpontúságra épül. Tanulóink eltérő adottságaira, képességeire és tehetségére alapozva, a differenciált pedagógia eszközeivel és az iskolai tevékenységrendszer kínálatával oktatunk, nevelünk. Az iskolai programok szerves részét képezik nevelési, oktatási feladatainknak, melynek része a természetes-, és épített környezetünk, testi és mentális egészségünk megóvása, valamint hagyományaink tudatos őrzése, ápolása.

Kiemelten kezeljük az iskola, a tanulás megszerettetését, a pozitív motiválást. Számítunk a szülők véleményére, segítségére, a fenntartó támogatására.
A közös munkához kívánok sok sikert, kitartást és örömöt!
Ha felkeltettük érdeklődését, arra bíztatom, hogy látogasson el hozzánk személyesen is!

Bergerné Ifju Erzsébet, igazgató
Vissza a tartalomhoz