Bíborvég

Tartalomhoz ugrás
Legfrissebb

Hírfolyam
2019-20 Tanév
I. félév

2019. szeptember 2.
Becsengettek! Kezdődik a 2019-20-as tanév. A kis elsősök is az iskola polgárai lesznek ettől a naptól, a nyolcadikosoktól megkapják az iskola-nyakkendőt.
2019. aug. 29.
 

 
2019. augusztus 23 - szeptember 01. között Magyarországon is kerültek megrendezésre a Női Röplabda Európa Bajnokság mérkőzései. A helyszín a Papp László Sportaréna volt, ahová a Röplabda Szövetség  térítésmentes belépőjegyeket biztosított a magyar lányok biztatásáért.
 
Iskolánkból 8 tanuló utazott Kilián Zsolt tanár úr kíséretével Budapestre. A decsi Önkormányzat is ingyenesen bocsátotta az iskola részére a kisbuszt.
 
A gyerekek délután az Azerbajdzsán – Románia és a Magyarország – Hollandia mérkőzéseket láthatták. Sajnos a meccsen a magyarok 3:0-s vereséget szenvedtek szurkolásunk ellenére is az esélyesebb hollandokkal szemben.2019. aug. 28-29.
Törpi Tábor
Két nap délelőttjén elsőseink ismerkedtek az iskolával, a tanítóikkal. Ezeken a napokon játékosan, élményszerűen készítettük fel a gyermekeket a szeptemberi iskolakezdésre. Fontos volt a pozitív megerősítés, tapasztalatszerzés, az érzelmi ráhangolódás az iskolára. Gyakorolták egymás segítését, elfogadását, mindenki felszabadultan játszott, „dolgozott”, kíváncsian  várva egy új életszakasz kezdetét.


Iskolakezdés
Vissza a tartalomhoz